FIA GT1 World Championship

In 2011 wordt een compleet nieuwe weg ingeslagen, ik maakte namelijk de overstap naar de GT auto's. Ik kwam in 2011 met het Franse Hexis AMR uit in het FIA GT1 World Championship met een 600pk sterke Aston Martin! Een mooi debuutseizoen, waar ik direct mijn debuutrace won en 4 keer op het podium stond. 

In 2012 bleef ik bij Hexis, maar reden we in de gloednieuwe McLaren MP4-12C GT3. Na een lastig begin vol met technische problemen, wonnen we 5 races, stonden we 7 keer op het podium en mistten we de titel op één (!) punt. Daarnaast wonnen we ook nog de laatste race in de Blancpain Endurance Series vanaf pole position en wonnen we ook de City Challenge in Baku.

Ook in 2013 kwam ik uit voor Hexis, deze keer een vol seizoen in het Blancpain Endurance Series. Met een sterke line-up waren we kanshebber op het kampioenschap, maar veel materiaal pech heeft ons maar één podium gebracht. Daarnaast heb ik voor HTP Motorsport tijdens de FIA GT Series in Navarra gereden en voor Boutsen Ginion in de Baku World Challenge.